flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся спільний семінар з питань державної служби

13 листопада 2017, 15:42

         10 листопада 2017 року в територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Рівненській області відбувся семінар з питань державної служби, організований територіальним управлінням спільно з Міжрегіональним управлінням Нацдержслужби у Волинській  та Рівненській областях.

Участь у заході взяли працівники територіального управління, керівники апаратів місцевих судів Рівненської області, представники з Рівненського апеляційного господарського суду та Апеляційного суду Рівненської області,

         Участь у роботі спільного семінару взяла заступник начальника  Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Волинській  та Рівненській областях Некрасова Н.О., яка виступила з питанням на тему: «Застосування Закону України «Про державну службу», новели в законодавстві щодо проходження державної служби.

Також основними темами для обговорення стали:

  1. Присвоєння рангів державним службовцям категорії «Б» і «В»;
  2. Особливості проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б» і «В» відповідно до  «Типового порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців» затвердженого  постановою КМУ №640 від 23.08.2017.
  3. Проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державної служби.