flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренінг з питань експлуатації вузла обліку та регулювання теплової енергії

13 листопада 2017, 17:21

  10.11.2017 р. в приміщенні Рівненського окружного адміністративного суду проведено тренінг, де цього року було встановлено та введено в експлуатацію найсучасніший вузол обліку та автоматичного регулювання теплової енергії на виконання Закону України «Про комерційний облік послуг з постачання теплової енергії та водопостачання».

  В тренінгу взяли участь головний спеціаліст сектору з питань управління об’єктами державного майна Наконечний Є.М., в.о. керівника апарату Рівненського окружного адміністративного суду Бондарець Л.В., керівник апарату Здолбунівського районного суду Білоус Н.В., керівник апарату Костопільського районного суду Іванова Н.В., керівник апарату Рівненського міського суду Гірічук В.А., керівник апарату  Рівненського районного суду Бабич І.В.

  Також учасником тренінгу був фінансовий директор ТОВ «Рівнеакватерм» Максименко В.В. Представник фірми-підрядника працівники якої виконували роботи з монтажу та налагодження роботи даного вузла, Максименко В.В. розповів про основні складові, принцип роботи та переваги встановленного вузла обліку та автоматичного регулювання теплової енергії, та продемонстрував його роботу.

 Вузол обліку тепла Окружного адміністративного суду