flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада з керівниками апарату судів

22 грудня 2011, 10:11

21.12.2011 в територіальному управлінні  відбулася нарада за участю керівників апарату місцевих загальних судів області, працівників територіального управління.

З інформацією  про результати роботи територіального управління за 2011 рік виступив начальник управління В.Вдовиченко, який  підсумовуючи  проведену роботу зауважив, що рік в цілому закінчується не погано, а окремі недоліки, можна віднести до віх  періоду формування та становлення. Розповів про свою участь в семінарі «Проблемні питання застосування Закону України "Про судоустрій і статус суддів", питання статусу Державної судової адміністрації України, її територіальних управлінь у системі органів державної влади", що відбувся в м. Івано-Франківськ 1-2 грудня 2011 року.

Заступник начальника управління В.Рідченко проінформував про стан забезпечення охорони приміщень судів, забезпечення безпеки суддів та працівників апарату судів. Також звернув увагу  присутніх  на  стан обладнання в судах кімнат для підсудних  та приміщень для розміщення конвою, а також ознайомив з листом Міністерства внутрішніх справ України  до ДСА України  про результати проведених обстежень судів України.

Начальник відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності О.Білань в своєму виступі зупинилася на   
підсумках проведеної інвентаризації. Повідомила, що інвентаризація проведена відповідно до графіку на належному рівні, усіма судами подані   необхідні документи. Плановими виїздами на інвентаризацію в суди працівниками територіального управління недоліків не виявлено. Звернула увагу керівників апарату на необхідність при звільнені матеріально-відповідальної особи в обов’язковому порядку направляти накази про зміну матеріально відповідальної особи, проводити обов’язкову в такому випадку інвентаризацію матеріальних цінностей.