flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада по підсумках роботи за 2011 рік

06 лютого 2012, 15:34

Нарада по підсумках роботи за 2011 рік

3 лютого 2012 року в приміщенні апеляційного суду Рівненської області  відбулася спільна нарада за участю керівництва апеляційного суду області, керівництва територіального управління та голів місцевих загальних судів області і їх заступників.

Начальник територіального управління В.Вдовиченко  проінформував на нараді про забезпечення у 2011 році територіальним управлінням належних умов  діяльності загальних місцевих судів області, а також ознайомив  присутніх з передпроектними пропозиціями на 2012 рік по заміні аварійних дахів в будівлях  Дубенського міськрайонного суду, Володимирецького, Костопільського, Рівненського районних судів.

Заступник начальника управління В.Рідченко ознайомив присутніх з поданням старшого слідчого прокуратури Рівненської області в порядку ст.23-1 КПК України.

Начальник відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку  та звітності О.Білань проінформувала про  основні показники фінансового забезпечення суддів та працівників апарату місцевих судів області у 2012 році.