flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Аналіз про стан роботи зі зверненнями громадян в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Рівненській області за І квартал 2024 року

22 квітня 2024, 16:11

Протягом звітного періоду до територіального управління Державної судової адміністрації України в Рівненській  області надійшло 12 письмових звернень ( заяв-8, скарг-4) . Колективних звернень не надходило. 

Усі звернення розглянуто в установлений законодавством термін та надано вичерпні обґрунтовані відповіді з роз’ясненнями питань, зазначених у скаргах та заявах. Якщо питання, порушені у зверненні, не входять до повноважень управління, вони в термін не більше п’яти днів пересилаються для розгляду за належністю відповідному органу, про що повідомляється громадянину, який подав звернення. Зокрема, 2 звернення направлено до Рівненського міського суду Рівненської області, 1 звернення до Радивилівського районного суду Рівненської області, 9 звернень розглянуто територіальним управлінням.

Також за звітний період до територіального управління надійшло 16 запитів про надання публічної інформації, які були своєчасно розглянуті.

На виконання пунктів 2.1 – 2.3 рішення колегії ДСА України  від 14.10.2010 №4/5 керівництвом управління взято на особистий контроль питання якості та своєчасності надання відповідей заявникам, недопущення порушень визначених чинним законодавством термінів розгляду звернень, вивчаються причини, які їх породжують та вживаються відповідні заходи щодо усунення.