flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено семінар

12 червня 2012, 10:00

 

 
Підготовка працівників апаратів судів
 
 
11 червня 2012 року Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України спільно з територіальним управлінням Державної судової адміністрації в Рівненській області проведено семінар для працівників апаратів судів на тему: «Фіксування судового процесу технічними засобами».
            У заході взяли участь 78 працівників апаратів судів, в тому числі з Апеляційного суду Рівненської області, Рівненського апеляційного господарського суду, Рівненського окружного адміністративного суду, Господарського суду Рівненської області, місцевих та районних судів Рівненської області.
            Семінар проведено згідно з програмою, затвердженою Національною  школою суддів України.
Відкрили навчаннядиректор Львівського регіонального відділення Національної школи суддів УкраїниСлюсар Людмила Антонівна таначальник ТУ ДСА України в Рівненській області  Вдовиченко Віктор Володимирович.
         Заняття на семінарі провелифахівець з інформаційних технологій «Арт-Мастер»Буханський Андрій Іванович, який презентував теми: «Склад програмно-апаратних засобів комплексів з фіксування судового процесу», «Порядок звукозапису»   та  керівник  РСПДП «Інформаційний центр» Поліщук Олена Миколаївна, яка розкрила тему «Правила зберігання архівних та робочих копій».
 
          Після закінчення семінару всім учасникам вручено Сертифікат  Національної школи суддів України.