flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистий захід з нагоди вручення мантій та суддівських нагрудних знаків для суддів, призначених на посаду вперше

27 червня 2012, 16:11

На виконання вимог Конституції України, статті 16 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Положення про Державну судову адміністрацію України 27 червня 2012 року в приміщенні територіального управління державної судової адміністрації України в Рівненській області в урочистій обстановці було вручено мантії та суддівські нагрудні знаки 24 суддям місцевих судів Рівненської області, які були призначені на посаду вперше. З вітальним словом до присутніх звернувся Вдовиченко Віктор Володимирович – начальник територіального управління державної судової адміністрації України в Рівненській області.  Він також відзначив суди, які підготували найбільшу кількість претендентів на посади, зокрема відмітив гарну роботу колективу Костопільського районного суду Рівненської області в якому 4 вчорашніх помічники суддів стали суддями, гарну підготовку суддів вихідців з господарського та адміністративного судів.

Новопризначених суддів вітали та вручили їм символи судової влади заступник голови Рівненського апеляційного господарського суду Вікторія Коломис, в.о. голови Рівненського окружного адміністративного суду  Ніна Ткачук, суддя Апеляційного суду Рівненської області, член Ради суддів загальних судів України Юрій Мельник та заступник голови Апеляційного суду Рівненської області Олег Полюхович. 

На даному заході були присутні окремі голови судів, керівники апарату місцевих загальних судів Рівненської області, студенти вищих навчальних закладів.