flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про проведення відеосемінару щодо ознайомлення із новими можливостями КП «Д-3» версії 4

24 жовтня 2012, 10:00

 Державною судовою адміністрацією України та територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Рівненській області 19 жовтня 2012 року було організовано проведення відеосемінару для головних спеціалістів з інформаційних технологій та відповідальних працівників з питань ведення судової статистики місцевих загальних судів Рівненської області щодо ознайомлення з новими функціональними можливостями КП “Д-3” версії 4 та з ведення обліку справ її засобами. Семінар проводився за участю фахівців управління з питань судового діловодства Державної судової адміністрації України та департаменту розробки програмного забезпечення державного підприємства «Інформаційні судові системи».

У відеосемінарі взяли участь спеціалісти територіального управління та 50 працівників апаратів місцевих загальних судів Рівненської області.
Увазі учасників семінару були запропоновані наступні питання:
- ознайомлення з особливостями 4-ої версії системи діловодства загальних судів «Д-3»;
- особливості реєстрації та заповнення статистичних карток, підготовки та формування статистичної звітності в останніх версіях комп’ютерної програми автоматизації документообігу суду «Д-3»;
 

- ознайомлення з особливостями авто-розподілу справ в 4-ій версії системи діловодства загальних судів «Д-3»;
- ознайомлення з особливостями 4-ої версії сервісу підтримки діловодства «СПД».