flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведено підсумки та проведено навчання

26 жовтня 2012, 10:00

 23 жовтня 2012 року в приміщенні територіального управління  відбулася нарада – семінар за участю працівників територіального управління, керівників апарату місцевих загальних судів Рівненської області, керівника апарату господарського суду Рівненської області, в.о. керівника апарату Рівненського окружного адміністративного суду на якій розглянуто підсумки роботи за 9 місяців 2012 року та завдання на 4 квартал 2012 року.

З інформацією про підсумки роботи за 9 місяців поточного року виступив начальник територіального управлінняВ.Вдовиченко, який проінформував про стан організаційного, матеріально – технічного забезпеченнямісцевих загальних судів області; І.Дем’янчук – начальник відділу планово – фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, висвітлила станфінансового забезпечення судів області, та виникнення проблемних питань під час нарахування заробітної плати. Окремими керівниками апарату місцевих загальних судів Рівненської області було проінформовано про стан організаційного, матеріально – технічного забезпеченнясуду.
На семінар було запрошено в.о. начальника управління державної служби Головдержслужби України в Рівненській області Т.Пилипчук, яка надала роз’яснення щодо нового законодавства про проходження державної служби, а також актуальних питань розробки профілів професійної компетентності.  
Також були розглянуті питання:
-організаційноїпідготовки судів в день виборів 28 жовтня 2012 року;
          -проведення днів відкритих дверей в місцевих судах Рівненської області;
-постійного оновлення інформації на веб – сайтах місцевих судів Рівненської області.