flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо навчання відповідальних осіб територіального управління та апаратів місцевих загальних судів області з питань ведення інформаційно-аналітичної системи «Кадри-WEB»

14 вересня 2015, 14:20

         Згідно Графіка проведення навчальних занять з питань ведення інформаційно-аналітичної системи «Кадри-WEB», затвердженого наказом ДСА України від 03 вересня 2015 року №163, головний спеціаліст з кадрової роботи територіального управління Гребень Л.В. взяла участь у навчанні з питань ведення інформаційно-аналітичної системи «Кадри-WEB», що відбулося в           м. Києві з 10 по 11 вересня 2015 року.

Одночасно повідомляємо, що дистанційні заняття з відповідальними працівниками апаратів місцевих загальних судів області будуть проводитися у наступному порядку: відповідальним особам судів необхідно зареєструватися у професійній мережі «Феміда» та записатися на курс по навчанню «Інформаційно-аналітична система «Кадри-WEB», що буде тривати 2 дні, по 1 годині на день, починаючи з 06 жовтня 2015 року. Після завершення навчання будуть видані відповідні сертифікати щодо проходження навчання.