flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено перевірку

07 грудня 2009, 11:08

У відповідності до плану роботи на 2009 рік сектору організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики 7 грудня  2009 року,  у Дубровицькому районному суді проведено перевірку  ведення обліково-статистичної роботи та надано практичну допомогу з її організації спеціалістами територіального управління – завідувачем сектору організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики Ярощуком Г.В. та головним спеціалістом сектору Данилевич І.Є.

В ході проведення перевіркою охоплено наступні питання:

1.      Організація ведення обліково-статистичної роботи в  Дубровицькому районному суді у відповідності до Інструкції з діловодства в місцевому суді затвердженої наказом ДСА України від 27 червня 2006 року №68

2.      Робота з працівниками суду щодо підвищення їх кваліфікації з питань первинного обліку та звітності

3.      Організація роботи канцелярії суду з питань обліку кримінальних цивільних, адміністративних справ та матеріалів про адміністративні правопорушення за допомогою спеціалізованого прикладного програмного забезпечення( «Атлант»).

4.      Забезпечення оперативності подання та достовірності статистичних звітів ( перевірка даних річного звіту).

5.      Розробка пропозицій, та рекомендацій з метою вдосконалення первинного обліку та звітності в судах.

6.      Надання практичної допомоги по роботі з статистичними картками на особу, стосовно якої судом розглянуто кримінальну справу, вивчення  Інструкції щодо її заповнення, з особами відповідальним за заповнення карток та  відповідальним працівником за збір та обробку статкарток.

7.      Звірка карток форми 6, що надсилається у ВІТ УМВС України в Рівненській області

Результатами перевірки обговорено на оперативній нараді за участю голови та  апарату Дубровицького районного суду.