flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено семінар

23 грудня 2009, 14:08

Територіальним управлінням державної судової адміністрації в Рівненській області з метою підготовки до здачі статистичних звітів про роботу загальних місцевих судів за 2009 рік, удосконалення знань і умінь щодо організації збору статистичної інформації за допомогою комп’ютерної програми «Судова статистика», для працівників  апарату суду, в обов’язки яких входить ведення обліково-статистичної роботи,

23 грудня 2009 року проведено навчання-семінар.

Увазі слухачів семінару були запропоновані  наступні теми:

1.               Організація ведення обліково-статистичної роботи в місцевих судах. Підготовка до здачі звітності за 2009 р.

2.               Порядок реєстрації справ, що розглядаються у порядку адміністративного судочинства та особливості їх відображення  у звітності ( звіт форми №2А)

3.               Порядок реєстрації справ кримінального судочинства, судами першої інстанції, особливості їх відображення у звітності  ( звіт форми  №1)

4.               Особливості складання звіту за формою №1-ОП  та  №1-Л

5.               Порядок реєстрації справ про адміністративні правопорушення та особливості їх відображення  у звітності (форма №3),

6.               Порядок реєстрації справ цивільного судочинства та особливості їх відображення  у звітності (форма № 2Ц),

7.               Загальні поняття по роботі зі звітами в підсистемі ведення інформації по судовій справі «Судова статистика» програми «Атлант»: автоматичні звіти, реєстр звітів, пересилка звітів, вивід на друк.

8.               Порядок обробки, строки подачі статистичних карток на особу, стосовно якої судом розглянуто кримінальну справу. Недоліки при обробці та зборі статкарток. Підготовка до звірки за 2009 р.