flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Стан розгляду територіальним управлінням у 2015 році звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації

16 січня 2016, 12:43

          До територіального управління протягом 2015 року надійшло 29 письмових звернень від громадян. Для вирішення звернень територіальним управлінням були вжиті відповідні заходи. Зокрема, 16 звернень розглянуто територіальним управлінням та заявникам надана відповідь, 8 звернень  надіслано за належністю до місцевих загальних судів, 3 звернення надіслано за належністю до Апеляційного суду Рівненської області, 1 звернення повернуто до прокуратури Рівненської області, 1 звернення направлено до Державної судової адміністрації України.

Основними питаннями, що порушувалися громадянами у зверненнях є організація роботи суду, неправомірні (на думку заявників) дії працівників апарату суду, скарги на дії суддів, про незгоду із судовим рішенням, щодо ненадання відповіді на клопотання заявника, про отримання копій документів, про отримання роз’яснень до рішення суду, про порушення порядку ведення діловодства в суді та інші питання.
На виконання Закону України “Про доступ до публічної інформації” веб-сторінка управління також доповнена відповідним розділом про доступ до публічної інформації. У зазначеному розділі щопонеділка надається інформація про стан надходження  до управління запитів на інформацію за попередній тиждень.
За звітний період  до управління надійшло 11 запитів про надання публічної інформації, які територіальним управління своєчасно розглянуті.