flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо участі начальника управління у роботі круглого столу «Укрупнення судів: проблеми та шлях вперед»

19 жовтня 2017, 11:24

         17-18 жовтня 2017 року начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Рівненській області В.Вдовиченко взяв участь у роботі круглого столу «Укрупнення судів: проблеми та шлях вперед».

На захід були запрошені представники Вищої ради правосуддя, Ради суддів України, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Державної судової адміністрації, судді та працівники апаратів судів; представники Міністерства юстиції України, Верховної Ради України, Ради з питань судової реформи та Адміністрації Президента України, а також міжнародні експерти, представники міжнародних донорських організацій та проектів технічної допомоги, які працюють у сфері зміцнення верховенства права.

Захід проведений в місті Києві за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) реформування сектору юстиції «Нове правосуддя».

Під час Круглого столу учасники обговорили плани судової влади України щодо внесення змін до мап судів нашої держави, вивчення міжнародного досвіду реалізації подібних проектів, ознайомлення із сучасними технологіями, що можуть бути використані в цьому процесі, а також вироблення рекомендацій щодо подальших кроків в цьому напрямку.