flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено капітальний ремонт системи опалення Дубенського міськрайонного суду

12 жовтня 2017, 11:01

    На початку 2017 року до територіального управління ДСА України в Рівненській області надійшов лист Дубенського міськрайонного суду щодо критичної ситуації з роботою системи опалення адміністративного приміщення суду.

    Керівництвом суду зверталася увага на те, що наявна система опалення є технічно та морально застарілою, виконана  за принципом двотрубної системи зі сталевих труб та давно вичерпала свій термін експлуатації, оскільки функціонує більше тридцяти років.

    Територіальним управлінням було залучено фахівців для проведення обстеження системи опалення Дубенського міськрайонного суду на предмет придатності до подальшої експлуатації та отримано відповідь з висновком про те, що система опалення є непридатною для експлуатації та що в свою чергу може призвести до аварійного стану.

    Було констатовано, що вирішити проблему можливо лише шляхом проведення капітального ремонту системи опалення із  заміною котлів, трубопроводів та заміною радіаторів системи опалення.

    Територіальним управлінням ДСА України в Рівненській області було замовлено та виготовлено проектно-кошторисну документації по капітальному ремонту системи опалення Дубенського міськрайонного суду.

     Після проведеної кропіткої роботи, 12 жовтня 2017 року, відремонтовану систему опалення введено в дію.

     Слід відмітити, що після проведеного капітального ремонту та встановлення нових енергозберігаючих котлів, насосної групи з окремою подачею тепла по трьох поверхах приміщення, термостатичні комплектів на радіаторах опалення вдалося налагодити комфортний температурний режим службових приміщень з подальшим регулюванням температури залежно від погодних умов, часу використання окремих робочих приміщень, що в свою чергу призведе до раціонального використання енергоносіїв та скорочення витрат на придбання природного газу.

     Окремо хочеться відзначити хорошу, якісну та профеційну роботу підрядної організації ТОВ «Рівнееакватерм», фахівці якої в короткі терміни  провели капітальний ремонт системи опалення, філігранно виконавши монтаж системи в приміщеннях суду, а також провели пуско-налаштувальні роботи до початку опалювального сезону без зупинки роботи суду.