flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато встановлення загороджень зі спеціального скла у місцевих загальних судах відповідно до раніше проведеної тендерної процедури

29 жовтня 2017, 15:25

       Як повідомлялося раніше, за результатом проведених відкритих торгів з використання електронної публічної системи закупівель PROZORRO територіальним управлінням ДСА України в Рівненській області укладено договір з переможцем торгів - Підприємством Всеукраїнської громадської організації онкоінвалідів "Спілка онкоінвалідів "Інлюкс" на закупівлю для місцевих загальних судів Рівненської області загороджень із захисного скла для розміщення підсудних у залі суду на суму 978 600,00 гривень.

      Станом на 29 жовтня 2017 року вказаним підприємством було доставлено та встановлено загородження із захисного скла у Сарненський, Рокитнівський та Володимирецький районні суди. Раніше силами територіального управління загородження зі спеціального скла були встановлені у Рівненському, Кузнецовському міських та Рівненському і Дубровицькому районних судах.

     Слід відмітити, що переможець тендерної процедури зобов’язується до 30 листопада 2017 року доставити та встановити загородження зі спеціального скла у всі місцеві загальні суди Рівненської області, де вказані загородження відсутні.

     Таким чином територіальним управлінням ДСА України в Рівненській області буде вирішено питання облаштування усіх місцевих загальних судів загородженнями  зі спеціального скла.