flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Введено в експлуатацію вузол обліку та регулювання теплової енергії в Рівненському окружному адміністративному суді

30 жовтня 2017, 17:26

     Згідно Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» від 22 червня 2017 року №2119-VIII, який набрав чинності 02 серпня 2017 року встановлені терміни обладнання вузлами обліку теплової енергії нежитлових будівель до 1 жовтня 2017 року.

     Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Рівненській області було завчасно замовлено технічні умови на влаштування вузла обліку та регулювання теплової енергії та виготовлено робочий проект з «Встановлення автоматизованого вузла обліку та регулювання теплової енергії в приміщенні Рівненського окружного адміністративного суду по вул. 16 Липня, 87 в м.Рівне».

     30 жовтня 2017 року тепловою інспекцією ТОВ «Рівнетеплоенерго» разом з представниками підрядної організації ТОВ «Рівнеакватерм»  було проведено введення в експлуатацію встановлене обладнання.

     Слід відмітити, що вузол обліку та регулювання теплової енергії дасть змогу суттєво скоротити витрати на теплову енергію та регулювати її подачу в приміщення суду залежно від потреби.

     Рівненський окружний адміністративний суд став заключним серед судів з централізованою подачею теплової енергії в якому встановлено такого роду обладнання та виконано вимоги Закону.