flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено нараду

13 листопада 2017, 09:50

    10 листопада 2017 року в територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Рівненській області, відбулася нарада щодо підсумків роботи територіального управління та місцевих загальних судів Рівненської області, а також Рівненського окружного адміністративного суду за 9 місяців 2017 року.

    В підсумковій нараді взяли участь працівники територіального управління та керівники апаратів місцевих загальних судів Рівненської області,  а також Рівненського окружного адміністративного суду.

    На нараді були розглянуті питання щодо стану фінансового забезпечення місцевих загальних судів Рівненської області та Рівненського окружного адміністративного суду за 9 місяців 2017 року; стан матеріально-технічного та інформаційного забезпечення судів; стан кадрового забезпечення, а також стан ведення судової статистики, розгляд справ за 9 місяців 2017 року та оптимізація чисельності місцевих загальних судів Рівненської області. Визначено основні завдання до завершення 2017 року щодо забезпечення діяльності судів.

   Також, керівниками апаратів Дубенського міськрайонного суду, Володимирецького районного суду, Рівненського міського суду та Рівненського районного суду було проінформовано щодо проведеної роботи в судах за 9 місяців 2017 року.