flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено семінар

24 червня 2010, 14:27

З метою підготовки до здачі статистичних звітів про роботу загальних місцевих судів за І півріччя 2010 року, удосконалення знань і умінь щодо організації збору статистичної інформації, а також  у зв’язку з забезпеченням заходів по впровадженню автоматизованої системи документообігу в загальних судах «Документообіг загальних судів», для працівників  апарату суду, в обов’язки яких входить ведення обліково-статистичної роботи, 24 червня 2010 року проведено навчання-семінар.

 Увазі учасників семінару  були запропоновані наступні теми:

1. Організація ведення обліково-статистичної роботи в місцевих судах. Підготовка до здачі звітності за І півріччя 2010 року.

2. Порядок реєстрації справ, що розглядаються у порядку адміністративного судочинства та особливості їх відображення  у звітності. Зміни в законодавстві. ( звіт форми №2А).

3. Порядок реєстрації справ кримінального судочинства судами першої інстанції, особливості їх відображення у звітності  ( звіт форми  №1).

4. Особливості складання звіту за формою №1-ОП  та  №1-Л

5. Порядок реєстрації справ про адміністративні правопорушення та особливості їх відображення  у звітності (форма №3).

6. Порядок реєстрації справ цивільного судочинства та особливості їх відображення  у звітності (форма № 2Ц).

7. Порядок обробки, строки подачі статистичних карток на особу, стосовно якої судом розглянуто кримінальну справу. Недоліки при обробці та зборі статкарток. Підготовка до звірки за І півріччя 2010 року.

8. На виконання рішення Ради суддів від 11 травня 2010 року № 22 «Про забезпечення заходів по впровадженню автоматизованої системи документообігу в загальних судах» впровадження комп'ютерної програми «Документообіг загальних судів».