flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено перевірку

01 листопада 2010, 10:28
На виконання плану роботи ТУ ДСА в Рівненській області на 2010 рік спеціалістами сектору організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики 21 жовтня 2010 року проведено перевірку ведення обліково-статистичної роботи  в  Млинівському районному суді  та надано практичну допомогу з її організації. Перевірками були висвітлені наступні питання:
1.      Організація ведення обліково-статистичної роботи в Млинівському районному суді у відповідності до Інструкції з діловодства в місцевому суді, затвердженої наказом ДСА України від 27 червня 2006 року №68.
2.      Робота з працівниками суду щодо підвищення їх кваліфікації з питань первинного обліку та звітності.
3.      Організація роботи канцелярії суду з питань обліку кримінальних, цивільних, адміністративних справ та матеріалів про адміністративні правопорушення за допомогою спеціалізованого прикладного програмного забезпечення («Атлант») та переходу до комп’ютерної програми «Документообіг загальних судів».
4.      Забезпечення оперативності подання та достовірності статистичних звітів(перевірка даних річного звіту).
5.      Розробка пропозицій, та рекомендацій з метою вдосконалення первинного обліку та звітності в судах.
6.      Надання практичної допомоги по роботі зі статистичними картками на особу, стосовно якої судом розглянуто кримінальну справу, вивчення Інструкції щодо її заповнення, з особами відповідальними за заповнення карток та відповідальним працівником за збір та обробку статкарток.
7.      Звірка карток форми 6, що надсилаються у ВІТ УМВС України в Рівненській області, своєчасність і правильність заведення карток форми 5.