flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча нарада з питань обговорення Плану готовності до надзвичайних ситуацій та забезпечення безперервної діяльності суду

12 листопада 2018, 16:40

    8-9 листопада 2018 року начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Рівненській області Вдовиченко Віктор Володимирович в м. Києві взяв учать у робочій нараді, на якій було презентовано типовий План забезпечення безперервної діяльності суду та настільну брошуру/інструкцію щодо безпеки в надзвичайних ситуаціях, розроблені ДСА України спільно із українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи.

   Робота із забезпечення безперебійної роботи суду в період надзвичайної ситуації розпочалась ще в липні 2017 року. З української сторони над цими документами працювали представники 5 регіонів України: Волинської, Запорізької, Івано-Франківської, Одеської областей та міста Києва.

   У заході взяли участь: Голова ДСА України Зеновій Холоднюк,  заступник Голови ДСА України Людмила Гізатуліна, радник Голови ДСА України Ірина Войтюк, начальник управління з питань об'єктів державної власності Ірина Галівець, начальники територіальних управлінь Державної судової адміністрації України, працівники управління забезпечення діяльності керівництва ДСА України.

   Учасниками наради прийнято рішення про коротке доопрацювання обговорюваних документів із представниками судів та відзначено потребу подальшого їх розповсюдження в органи правосуддя.