flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про проведення семінару-тренінгу з питань обговорення Плану забезпечення безперервної діяльності суду

13 грудня 2018, 16:22

       Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Рівненській області спільно з представниками ГУ ДСНС України у Рівненські області 12 грудня 2018 року організовано та проведено  семінар-тренінг з питань обговорення Плану забезпечення безперервної діяльності суду для керівників апаратів, голів комісій з реорганізації (злиття) місцевих загальних судів Рівненської області.

       У вітальному слові начальник територіального управління Віктор Вдовиченко повідомив присутнім, що цей семінар-тренінг проводиться для того, щоб кожен працівник суду мав загальне уявлення про План забезпечення безперервної діяльності суду та повинен бути готовим до дій у випадку виникнення надзвичайної ситуації під час перебування на роботі.

Семінар-тренінг складався з теоретичної та практичної частин.

        В теоретичній частині виступили заступник начальника ГУ ДСНС України у Рівненські області полковник служби цивільного захисту Олег Панюк, начальник навчального пункту ГУ ДСНС України у Рівненській області Роман Пелех, інспектор ГУ ДСНС України в Рівненській області, інспектор Рівненського міжрайонного відділу ГУ ДСНС України в Рівненській області Олександр Соловей.

        Рятувальники звернули увагу на дотримання вимог правил пожежної безпеки, ознайомили з основними причинами виникнення пожеж, а також розповіли про особливості використання вогнегасячих засобів у тих чи інших надзвичайних ситуаціях. Також усім присутнім було продемонстровано муляжі вибухонебезпечних предметів та ознайомлено з правилами поведінки під час їх виявлення.

       Після теоретичної частини, працівники місцевих загальних судів мали можливість практично відпрацювати гасіння умовної пожежі на навчальному тренажері.