flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У м. Львові відбулося навчання для посадових осіб, відповідальних за ведення військового обліку і бронювання військовозобов’язаних

16 квітня 2019, 14:17

           15 квітня 2019 року в місті Львові в приміщенні Господарського суду Львівської області відбулося навчання для посадових осіб апеляційних і місцевих судів м. Львова та Львівської області, територіальних управлінь  Державної судової адміністрації України в Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій областях, відповідальних за ведення військового обліку і бронювання військовозобов’язаних та роботу із службовими документами з відміткою «Літер «М», організований територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Львівській області за сприяння Державної судової адміністрації України.

            В ході навчання були обговорені проблемні питання щодо ведення військового обліку і бронювання військовозобов’язаних та організації службового діловодства з відміткою «Літер «М».

            У даному навчанні від територіального управління Державної судової адміністрації України у Рівненській області взяла участь головний спеціаліст по роботі з персоналом Онищук Світлана Сергіївна.