flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено семінар

05 травня 2011, 16:38

5 травня 2011 року в територіальному управлінні проведено семінар – нараду для керівників та заступників керівників апарату місцевих загальних судів Рівненської області, де розглянуто два питання:

1. Порівняльний аналіз законодавства України про державну службу та аналіз обліково – статистичної роботи.

2.Обговорення досягнень модельних судів України з метою запровадження інноваційних технологій в місцевих судах області.

Семінар відкрив Вдовиченко В.В. - начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Рівненській області.

З доповіддю на тему: «Порівняльний аналіз Закону України «Про державну службу» та проекту Закону України про державну службу» виступила Коваль Л.М. – начальник Управління державної служби Головного управління державної служби України в Рівненській області.

При розгляді питання досягнень модельних судів України були обговорені інноваційні методи, які розроблено та запроваджено такими модельними судами України, як Івано – Франківський міський суд, Малиновський районний суд міста Одеси, Дніпровський районний суд міста Києва за результатами відвідування цих судів керівниками та заступником керівника апарату місцевих загальних судів області.

Крім цього були розглянуті інші питання:

- стан обліково – статистичної роботи в місцевих загальних судах Рівненської області був проаналізований Данилевич І.Є. – головним спеціалістом сектору організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики;

- з доповіддю про співпрацю спецпідрозділу судової міліції «Грифон» з ТУ ДСА України в Рівненській області та місцевими загальними судами області виступив Герасимчук О.М. – начальник спеціального підрозділу «Грифон»;

- про результати перевірки Контрольно-ревізійним управлінням в Рівненській області фінансово – господарської діяльності територіального управління за 2009-2010 роки та завершений звітний період 2011 року проінформувала Білань О.І. – начальник відділу планово – фінансової діяльності.