flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Учасники судових проваджень мають нагоду оцінити роботу місцевих судів Рівненської області

17 червня 2019, 17:36

З 15 червня до 20 липня 2019 року в місцевих судах Рівненської області проводиться опитування учасників судових проваджень з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ) з метою дослідження  задоволеності відвідувачів суду окремими аспектами роботи суду.

Пропонуємо відвідувачам місцевих судів Рівненської області взяти участь в опитуванні та висловити свою думку стосовно якості, доступності правосуддя, незалежності та ефективності роботи судів за допомогою анонімного анкетування.

Опитування є добровільним і покликане вивчити думку громадян щодо організації роботи працівників апарату та суддів місцевих судів, рівня зручності та комфортності перебування у судах, доступності до приміщення судів, повноти та якості інформації, розміщеної на інформаційних стендах, веб-сайтах судів.

Крім того, опитування відвідувачів суду дасть можливість з’ясувати, що саме на думку учасників судових проваджень, необхідно зробити для підвищення задоволеності громадян роботою суду в різних аспектах.

Отримана інформація використовуватиметься для розробки рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг, підвищення рівня доступності, зручності та комфортності приміщення суду, повноти та якості інформації та підвищення рівня громадської довіри до суду.

Анкетування проводиться Благодійною організацією «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» за підтримки програми USAID «Нове правосуддя» в рамках проекту «Покращення якості роботи судів Рівненської області через проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ)».