flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Взяли участь у семінарі

20 грудня 2013, 09:04
            17-18 грудня 2013 року в м. Ірпінь відбувся семінар на тему «Удосконалення судової статистичної звітності. Загальні засади формування звітності про розгляд кримінальних проваджень».
Семінар був організований Державною судовою адміністрацією України за підтримки Проекту USAID «Справедливе правосуддя» для спеціалістів з питань ведення судової статистики.
Учасники семінару були ознайомлені з особливостями формування звітності за допомогою комп’ютерної програми автоматизованого документообігу суду «Д-3», а також особливостями реєстрації, заповнення та перевірки статкарток у комп’ютерній програмі «Д-3».
Учасники семінару обговорили проект Концепції реформування судової статистики та вдосконалення судової статистичної звітності, розглянули загальні засади формування звітності про розгляд судових справ за 2013 рік, зокрема, особливості  формування звітності щодо розгляду матеріалів кримінального провадження судами першої інстанції, сплату судового збору та ін.  
У семінарі взяла участь головний спеціаліст організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики ТУ ДСА України в Рівненській області Наместнікова А.О.