flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищення кваліфікації за загальною програмою «Забезпечення застосування законодавства у сфері державної служби»

11 вересня 2019, 18:00

            10 вересня 2019 року Міжрегіональним управління Національного агентства України з питань державної служби у Волинській та Рівненській областях, Рівненською обласною державною адміністрацією та Рівненським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації було проведено круглий стіл за участі фахівців центрального апарату НАДС та Української школи урядування, на якому було обговорено тему забезпечення однакового та правильного застосування законодавства у сфері державної служби. У заході взяли участь державні службовці місцевих державних адміністрацій та їх структурних підрозділів, державні службовці територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади та державні службовці апеляційних судів, загальних місцевих судів Рівненської області.

            У даному навчанні від територіального управління Державної судової адміністрації України у Рівненській області взяла участь головний спеціаліст по роботі з персоналом Онищук Світлана Сергіївна.

За результатами проведеного круглого столу учасникам було вручено сертифікати про навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації Української школи урядування.