flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч з представниками Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ)

06 лютого 2020, 17:30

      06 лютого 2020 року в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Рівненській області відбулась зустріч з Міжнародним спостерігачем Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі паном Майклом Салліван та асистентом перекладачем Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі пані Ольгою Радкевич. В зустрічі брали участь: Вдовиченко Віктор Володимирович  начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Рівненській області та Онищук Світлана Сергіївна головний спеціаліст по роботі з персоналом територіального управління.

      В ході зустрічі обговорювалось питання адміністрування місцевих загальних судів територіальним управлінням, а також аспекти  щодо удосконалення організації роботи місцевих загальних судів.

Представники місії високо оцінили створення належних умов для відвідувачів, суддів та працівників судів в місцевих загальних судах Рівненської області та розвиток сучасних технологій організації роботи судів.

      Представники Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі не вперше відвідують суди Рівненської області. Цього разу відвідали Рівненський міський суд Рівненської області та територіальне управління Служби судової охорони у Рівненській області.